Berghem Sport pakt een punt in Boekel en de 3e periode

Aan het wekelijks gepuzzel van de Boekelse trainingsstaf is een einde gekomen. Gepuzzel was nodig omdat er aanzienlijk en structureel blessureleed was.

Vandaag was er een korte rentree voor Sten Krol. Hij mocht invallen voor Sander Jonkers , die met een hoofdwond naar het ziekenhuis moest vertrekken.  De blessure van Sander viel mee. Hij bleek in staat de gezellige afterparty in goede banen te leiden. De rentree van Sten was goed voor een dikke voldoende! Tijdens de eerste helft ging de strijd gelijk op. Ondanks dat, speelde het grootste gedeelte van die strijd zich af op de Boekelse helft. Scheidsrechter L. van der Ven  leidde het geheel in voortreffelijke banen.

Door een mooie treffer van Rens van der Wijst in de 49e minuut en een dito doelpunt van Tijn van Lankvelt in de 50e minuut leek Boekel Sport op weg  naar een zege. In de 68e minuut meende Bram Kappen daar verandering in te moeten brengen. Met een spectaculaire omhaal voorkwam Merijn van Haandel dat. Voorlopig! In de 74e minuut bracht Nick Tielemans met een geplaatste kopbal de stand op 2-1. Een minuut later stak  in eerste instantie de paal en in tweede instantie Jesse Zwanenburg een stokje voor Berghems tweede treffer.  Vervolgens kreeg Boekel Sport een paar mogelijkheden om de marge weer op 2 te brengen. In blessuretijd gaf Boekel Sport de overwinning alsnog weg. Jeroen van de Tillaar profiteerde met zijn 2-2! Voor Berghem Sport betekende het gelijkspel de derde periodetitel.

Voor Boekel Sport was het gelijkspel voldoende om er na afloop, de afterparty,  nog een gezellig eindfeest aan vast te knopen. Het gezamenlijk opzetten van een daarbij behorende tent, misschien zou het gaan regenen, was een vermakelijk schouwspel om te zien. Met in de ene hand een glaasje bier, en in de andere hand een tentstok, duurde het net allemaal wat langer dan bij een doorgewinterde campinggast.

De heren voetballers, de puzzelliefhebbers van de technische staf en alle supporters wordt een fijne voetballoze periode toegewenst. Voor de breder geïnteresseerde liefhebber is er uiteraard nog wat te beleven tijdens het WK.  Vanaf 14 juni veel plezier!

En anders gewoon tot volgend seizoen!

Bron: Boekel Sport