Boekel Sport-Sparta’25

Samenvatting

Virtueel medekoploper Sparta ’25 was vandaag de tegenstander van Boekel Sport. Merkwaardig omdat Sparta ’25 tot nu toe, vier wedstrijden voor het einde van de competitieafsluiting, nog geen tegenstander was.

Vandaag bleek het een hele goede tegenstander te zijn. Over 10 dagen, 20 mei, meteen maar de return. Gedurende de eerste helft kende Boekel Sport een viertal hoogtepunten. Een mooie voorzet van Teun Graat, een prachtige combinatie tussen Twan Merks en Robin Gruyters, een goede vrije trap die eindigde in een corner en een fraaie  aanval met Teun Graat en aanvoerder Tim Schuyers in de hoofdrollen.

Daar zette Sparta ’25 slechts vier hoogtepunten tegenover. Dat resulteerde in de 9e, de 18e, de 21e en de 39e minuut in een 0-4 voorsprong! Het vierde doelpunt viel uit een door scheidsrechter A.Vereijken toegekende strafschop. In de 48e minuut raakte Rick van Heijnsbergen met een lobje de Boekelse lat. Een minuut later wist Jesse Zwanenburg reddend op te treden. Ook een buitenspelsituatie leverde Sparta niet het vijfde doelpunt op. Boekel Sport deelde speldenprikjes uit. In de 55e minuut kwamen Twan Merks en Tim Schuijers in de buurt. Een goede actie van Teun Graat eindigde in een pass van niks. Twan Merks zag een forse uithaal met links aan de rechterkant van het doel langsgaan.

Door deze probleemloze overwinning is Sparta ’25 de nieuwe koploper. Boekel Sport blijft hangen op plek tien.  Zo goed als zeker van klasse behoud. De kansen op een mogelijke periodetitel worden vooruitgeschoven naar volgend seizoen.

Zondag 13 mei is iedereen weer welkom bij de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit. In ieder geval geen concurrentie van Boekel Rond Uit.

Bron: Boekel Sport

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
10 mei 2018 14:30 3e Klasse D '17/'18

Sportpark

Sportpark De Donk
Waterval 9, 5427 HL Boekel, Nederland

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Boekel Sport0Verlies
Sparta'254Winst