Boekel Sport-Vianen Vooruit

Samenvatting

Ruim vier weken geleden boekte Boekel Sport een zeer belangrijke zege tegen Vianen Vooruit in de uitwedstrijd. In de minstens net zo belangrijke return, keerde Vianen Vooruit met drie punten huiswaarts.

Vianen Vooruit blijft daardoor meedoen voor het kampioenschap, Boekel Sport is nog niet uit de gevaren zone. Theoretisch zijn er nog 7 kampioenskandidaten, waaronder de twee laatste  tegenstanders van Boekel Sport. Net zo theoretisch zijn er nog 4 kandidaten voor de gevaren zone. Pupil van de week Teun van Sleeuwen koos na de wedstrijd voor Robin Gruyters als “man van de wedstrijd”. Dat was de beste keuze!

Al in de 2e minuut wist Mart Nuijen met een prima kopbal uit een goede voorzet Vianen Vooruit op een 0-1 voorsprong te zetten. In de 10e minuut leverde een combinatie tussen Twan Merks en Teun Graat net niet genoeg op. Een voorzet op maat van Tijn van Lankveld in de 14e minuut kon door niemand verzilverd worden. Een krachtige actie van Damon van der Zanden eindigde in een goed schot links van het doel. Vlak voor rust was ook de kopbal van Damon op een voorzet van Merijn van Haandel geen doelpunt. In de tweede helft kwam Vianen Vooruit  via een vrije trap in scoringspositie en Mark Daamen was er met een onverwacht schot ook dichtbij. Een snelle en knappe actie over links van Tijn van Lankvelt  leverde niet de gewenste gelijkmaker. De inzet van Boekel Sport bracht Vianen Vooruit even in lichte paniek.

Invaller Jur van Schijndel, debutant, liet een zeer goede indruk achter. Toen de goed leidende S.Verhaag na ruim 45 minuten een eind blies aan de tweede helft was de vreugde bij Vianen Vooruit zeer groot.

Voor Boekel Sport resteren nog twee wedstrijden: Sparta ’25 uit en Berghem Sport thuis. Om te beginnen zondag 20 mei in Beek en Donk bij titelkandidaat Sparta ’25.

Bron: Boekel Sport

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
13 mei 2018 14:30 3e Klasse D '17/'18

Sportpark

Sportpark De Donk
Waterval 9, 5427 HL Boekel, Nederland

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Boekel Sport0Verlies
Vianen Vooruit1Winst