DAW-Vianen Vooruit

Samenvatting

Bijzonderheden:  Rik Willemsen mist in laatste minuut strafschop voor Vianen Vooruit. Mick Bogaard (Vianen Vooruit) valt uit met zware knieblessure

DAW kwam, in zijn laatste wedstrijd dit kalenderjaar, niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Vianen Vooruit. De puntendeling gaf de verhoudingen goed weer, was de algehele mening op sportpark “D’n Heuvel”.

DAW opent met een kopbal van Mark Megens, de balt gaat een meter over het doel. Na een klein kwartier een schot vanaf 25 meter, de bal verdwijnt rechts in de benedenhoek, 0-1. Hij leek houdbaar. DAW probeert wat terug te doen. Mooie voorzet Rick Reijs, Corik kopt voorlangs. Halverwege de eerste helft, de DAW verdediging grijpt onvoldoende in, en Thomas van de Sanden gaat op avontuur, zijn afgemeten voorzet wordt afgemaakt door Mart Nuijen. 0-2. Daarna een enorme kans voor Bart Vos. Maar Bart schiet recht in de handen van de keeper. Na een halfuur ontsnapt DAW aan de 0-3. Mick Bogaert weet het net niet te vinden, in zeer kansrijke positie. Na een halfuur een hoekschop van Rick Reijs, Corik Megens loopt in en kopt raak 1-2. In de laatste minuut een goede actie van Corik Megens , diens strakke, lage, harde schuiver wordt klemvast, gepakt door de uitstekende doelman van Vianen. In de extra tijd van de eerste helft een vrije trap voor DAW op 30 meter. Rick Reijs meld zich. De bal ploft fantastisch in de linkerbovenhoek. Een “beauty” 2-2 rust.

Het tweede bedrijf is minder van opwinding . De eerste kans is voor Rick Reijs. Rick ziet zijn vrije kop kans over het doel gaan. Aan de andere zijde een prachtige redding van Rick van Aalst op de venijnige kopbal van Mick Bogaert. Na driekwart wedstrijd gaat Bart Vos goed door en komt voor de keeper, zwaar gehinderd, schiet Bart, de bal voorlangs. Het venijn zit hem in de staart. Vianen kwam voor een punt maar krijgt kans op meer. Robbert Knipping begaat een overtreding in de zestien. De goed leidende scheidsrechter Lemmens vind het een strafschop waard. Rik Willemsen kan de drie punten naar Vianen brengen. Maar Rick van Aalst denkt daar anders over, een stukje psychologische oorlogsvoering en een katachtige redding. Het blijft 2-2.

Tijd voor de winterstop, op de laatste zondag van januari gaan we verder, met een uitwedstrijd in Gennep, daar wacht Vitesse’08. Nu eerst, de kwis der kwissen! STB 17!! Zaterdag as. voorronde 1

Bron: DAW

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
17 december 2017 14:15 3e Klasse D '17/'18

Sportpark

Sportpark Den Heuvel
Bossestraat 56, 5374 HS Schaijk, Nederland

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
DAW2Gelijk
Vianen Vooruit2Gelijk