DAW-Vitesse’08

Samenvatting

DAW was vandaag machteloos, krachteloos tegen Vitesse’08. Het verloor met 1-2. En gaat in de wachtkamer om de titel.

De eerste kans is voor Wout Kuijpers, Bart Vos bediend de verdediger maar de afronding is niet voldoende. Halverwege het eerste bedrijf Stijn Hendriks soleert door de DAW pionnen, Mark Lamers vloert Stijn in de zestien . De uitstekende scheidsrechter Azerfane (past steeds goed de voordeel regel toe) fluit voor de terechte strafschop. Niek Hendriks is onverbiddelijk 0-1. Na een half uur kans voor Gijs Giebels maar de inzet verdwijnt hoog over het doel.

Na de rust gelijk een kans voor DAW maar de inzet van Robbert Knipping wordt door Stijn Hendriks van de doellijn gehaald. Daarna is het Thymo Zeelen, het ogenschijnlijke houdbare schot verdwijnt toch tegen de touwen 0-2. Na een uur een vrije trap van Freek van Boekel vanaf 25 meter. De balt zeilt over de muur in de rechter benedenhoek 1-2. DAW probeert en probeert, maar Vitesse’08 houd vrij eenvoudig stand. Eindstand 1-2.

Wat een teleurstelling, de competitie is nog lang en zeker niet gespeeld, maar vooralsnog past DAW bescheidenheid. Zondag uit naar Nijnsel. Winst is een “must” om aansluiting te houden.

Bron: DAW

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
15 april 2018 14:30 3e Klasse D '17/'18

Sportpark

Sportpark Den Heuvel
Bossestraat 56, 5374 HS Schaijk, Nederland

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
DAW1Verlies
Vitesse'082Winst