Nooit Gedacht-Sparta’25

Samenvatting

In Geffen zette Sparta ’25 de goede lijn door en behaalde een verdiende 3-0 overwinning. Scheidsrechter Mandemakers drukte wel heel nadrukkelijk zijn stempel op de wedstrijd. Bovenop een flink aantal gele kaarten trakteerde hij maar liefst 3 spelers op een rode kaart, waaronder Spartaan Bob Klaassen.

In het eerste half uur kwamen de groenwitten een paar keer gevaarlijk voor het doel van de thuisploeg. Beide keren stond René Brouwers met een vrije trap aan de basis. In de 16e minuut kopte Michiel Koot naast en in de 28e minuut verdween ook een inzet van Philippe Cleutjens naast het vijandelijke doel. In de 36e minuut kopte Jaccy van den Enden een prima voorzet van Rick van Heijnsbergen via de onderkant van de lat binnen, 0-1. In de 41e minuut wist Philippe Cleutjens een vrije trap van René Brouwers wel doeltreffend af te ronden. Met een rake kopbal zorgde hij voor een 0-2 voorsprong en een verrassend Moederdag cadeautje.

In de 53e minuut tikte Jaccy van den Enden een mooie voorzet van Elco van Schijndel binnen, 0-3. Twee minuten later werd een inzet van de gastheren door de Sparta verdediging van de doellijn gekeerd. Tot ontzetting van heel Sparta ’25 werd een overtreding van Bob Klaassen met een rode kaart bestraft. Dat betekende dat de bezoekers nog een klein half uur met 10 man stand dienden te houden. Maar een paar minuten later moest ook Nooit Gedacht met 10 man verder omdat Dennie Strik rood voorgeschoteld kreeg. Hierna waren de beste kansen weer voor Sparta ’25. Eerst kopte Jaccy van den Enden een voorzet van Rick van Heijnsbergen naast. Een paar minuten later kreeg Jaccy van 11 meter de kans om de score op te voeren. Maar met een redding in de rechter benedenhoek wist doelman Willem van Ballegooy de penalty te stoppen. In de 82e minuut wist collega doelman Leon van de Acker met een mooie redding de nul te houden. In de 87e minuut moest ook Perry van Herpen nog met een rode prent voortijdig naar het kleedlokaal. Omdat de complete top 4 een overwinning bij mocht schrijven blijft het de komende 2 weken onverminderd spannend in deze derde klasse D.

Bron: Sparta’25

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
13 mei 2018 14:30 3e Klasse D '17/'18

Sportpark

Sportpark De Biescamp
Pastoor van de Kampstraat 34, 5386 AJ Geffen, Nederland

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Nooit Gedacht0Verlies
Sparta'253Winst