Oproep: op zoek naar livescore-reporters

De site over de 3e Klasse D Zuid II staat boordevol statistieken maar er ontbreekt nog één ding, en wel een heel belangrijk ding, namelijk de livescore.

In september stond er een klassenbijeenkomst gepland voor de ploegen uit de 3e Klasse D. In deze klassenbijeenkomst was één van de onderwerpen het doorgeven van de uitslagen. Door de aanwezige verenigingen werd er in deze vergadering besloten een app-groep op te zetten en verder zouden de verenigingen haar medewerking verlenen aan de voetbalwebsite In de Wandelgangen. De(ze) website over de 3e Klasse D bestond op dat moment nog niet.

Enkele weken later viel me op dat de uitslagen op In de Wandelgangen (grotendeels) niet betrouwbaar waren waarop ik contact opnam met de verenigingen om zelf een begin te maken aan de livescore. Jammer genoeg kreeg ik nul op het rekest en besloten de verenigingen vast te houden aan de eerder gemaakte afspraken. Toch wil ik het nog niet opgeven vandaar deze oproep.

Oproep:

Ik ben op zoek naar contactpersonen die op zondag de livescore willen verzorgen voor de 3e Klasse D. Dit kan en mag iedereen zijn, ik denk hierbij bv aan de vaste supporters, die hun cluppie overal en altijd volgen. Wat verwacht ik nu van die bepaalde contactpersoon? Afspraak is is dat de thuisploeg de livescore op zich neemt. Dit betekent dus dat als iedereen meedoet eenieder nog elf of twaalf keer aan de beurt komt. De contactpersoon dient het volgende door te geven: bij een doelpunt van ofwel thuis- of uitploeg geef je door in welke minuut er gescoord is, en door wie. Assist is ook welkom maar geen must.

Wil jij contactpersoon worden neem dan snel contact met me op

 

4 thoughts on “Oproep: op zoek naar livescore-reporters

 1. Reactie op onderstaande opmerking:
  ‘Toch gaat Volkel samen met DAW en Olympia’18 uitmaken wie uiteindelijk de kampioen wordt.’
  Sparta’25 is nog steeds in de race voor kampioenschap. Staan nu 4e op 3 punten achterstand van 1ste plek en één wedstrijd minder gespeeld. Ook word er in ander artikel geschreven dat Sparta uit de top 4 is weggezakt, ook deze info is incorrect!

 2. Beste Peter,

  De doelpunten van DAW (topscorers en assist) zijn niet helemaal juist op je mooie site. zie hiervoor teampagina DAW 1 deze zijn onderaan weergegeven.

  m.vr.gr. Jan Janssen

  • Beste Jan,

   Bedankt voor je reactie. De doelpuntenmakers heb ik via Rick van Aalst of via de wedstrijdverslagen. Hetzelfde geldt voor de assists. Ik wil deze natuurlijk al te graag aanpassen maar dan moet ik de info per wedstrijd ontvangen om het helemaal kloppend te maken.

   Groetjes
   Peter

Geef een reactie