Bezoekersaantallen:
  • 111279Totaal aantal bezoekers:
  • 13Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Patrick Methorst:”Tevreden over de klasse waarin we zijn ingedeeld”

Afgelopen maandag werden de klasse-indelingen bekend gemaakt. Sparta’25 werd opnieuw in het district Zuid I ingedeeld, het district wat hoger staat aangeschreven dan het district Zuid II waarin bv ploegen als Venhorst en Volkel zitten. Toch was trainer Patrick Methorst die vooruitblikt op het seizoen niet ontevreden.

Patrick:”Enkele weken geleden hebben we met de selectie en staf overleg gehad over het nieuwe seizoen. Hier hebben we de doelstelling van de selectie besproken. Zowel voor 1e als 2e hebben we uitgesproken dat we voor een eindklassering bij de eerste 5 ploegen gaan en mee willen strijden voor een periodetitel.

Onze selectie waarbij enkele spelers hebben besloten lager te gaan spelen bestaat uit voldoende kwaliteiten om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen. Met de ervaren spelers die we hebben en de jonge spelers die afgelopen seizoen al in de selectie speelden die zich verder kunnen ontwikkelen kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn er ook weer spelers die doorstromen vanaf de jeugd en zijn er nog enkele oud spelers die weer besloten hebben bij de selectie van Sparta’25 aan te sluiten.

Afgelopen seizoen hebben we aangetoond dat we ons goed kunnen meten tegen tegenstanders met verschillende spelopvattingen. We zijn tevreden over de klasse waarin we zijn ingedeeld. Daarnaast kunnen we ons met het geplande bekerprogramma goed voorbereiden op het nieuwe seizoen. We zullen met de selectie weer gaan werken om onze eigen speelwijze verder te ontwikkelen. Waardoor we niet teveel naar onze tegenstanders moeten kijken maar alleen naar onszelf, hier hebben we invloed op. We kijken in ieder geval uit naar een sportief en succesvol seizoen.”

0Shares