Bezoekersaantallen:
  • 111848Totaal aantal bezoekers:
  • 17Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Enorme grote spanning bij ronde 3, Magicmikesmastermix (Michael Otten) voorlopig koploper

De spanning is wel vaker om te snijden bij het superelfspel maar zoals deze nu in ronde drie is is ongekend. Bij aanvang van het seizoen voorspelde ik al dat het wel eens het spannendste superelfseizoen ever kan worden en afgaande op ronde drie is dat nu ook het geval.

Op dit moment staan namelijk maar liefst vier ploegen met hetzelfde aantal punten op een eerste plaats. Magicmikesmastermix van Michael Otten is de koploper op basis van het budget maar ACDCmat-Mirin van Harm Snijders, La Bocca Grande Calcio van Kelly Kuijpers-Van Oorschot en Sporting Club d’n Busser van Peter Bussers hebben dus evenveel punten.

Maar dan zijn we er nog niet! Kijk je verder op de ranglijst dan zie je dat de nummer vijf, Hup Blub van Daniëlle Bussers, slechts één punt minder heeft, de nummer tien Pimdelegrande 7 van Pim de Groot maar vier punten minder heeft en zelfs de nummer 22 van de ranglijst Nandos van Fernando Alvarez ook zes punten minder.

Je kunt nu dan ook de teams nog wel met elkaar vergelijken vandaag, wie wie nog heeft, maar daar wordt je waarschijnlijk nog niet veel wijzer van. Wie er ronde drie nu dan ook op haar naam gaat schrijven, of wie er favoriet is valt dan ook helemaal niets over te zeggen. Vanavond na de wedstrijd AZ-Vitesse zullen we meer weten en definitief weten wie zich winnaar van ronde drie mag noemen.

Wel weten we dat nieuweling La Bocca Grande Calcio van Kelly Kuijpers-Van Oorschot het onverminderd goed blijft doen. Volgens echtgenoot Han Kuijpers is het beginnersgeluk maar is dat wel zo? Kelly wist vorige week al een ronde te winnen en staat nu eveneens bovenaan. Daarnaast lijkt ze ook het tweede bekerduel te winnen, is ze koploper in de 2e periode en in het Algemeen Klassement. Han ofwel Café de Blaffende Vis daarentegen, die vorig seizoen knap negende werd, is momenteel te vinden op een 23ste plaats  en lijkt een tweede nederlaag te incasseren bij de beker poulefase.

Dan nog even naar de winnaar van vorig seizoen, Veni Vidi Vici van Pablo Alvarez. Pablo wist vooraf al dat het moeilijk zou worden de prestatie van vorig seizoen te evenaren. Toch doet hij het op dit moment ook niet slecht. In het bekertoernooi wist hij zijn eerste wedstrijd te winnen en staat in het tweede duel op een gelijkspel. Kijkt men naar het Algemeen Klassement dan zie je Veni Vidi Vici terug op 13e plaats op slechts zeven punten van de nummer drie, het team met de prachtige naam 🙂 Jaloersmakend Opzienbarende Peter van Jop Claassen.

4Shares