Bezoekersaantallen:
  • 111633Totaal aantal bezoekers:
  • 5Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Sparta’25 Veterinnen kampioen!!

Het eerste kampioenschap bij de seniorenteams van Sparta’25 is een feit. De Sparta’25 Veterinnen ofwel Sparta’25 Vrouwen 2 werden gisteravond kampioen in Ravenstein.

Gisteravond stond speelronde vier op het programma voor onze Veterinnen die wederom zouden aantreden tegen Ravenstein, SDDL, ASV’33 en Festilent. Sparta’25 had tot dusverre alle wedstrijden gewonnen en had nog twee zeges nodig om zeker te zijn van het kampioenschap. Dat zou dan moeten gebeuren in de eerste twee wedstrijden gisteravond waarin het moest aantreden tegen de ‘concurrenten’ Ravenstein en SDDL.

Het eerste duel tegen de organiserende vereniging werd direct zonder problemen gewonnen door het team dat het deze keer zonder moest doen zonder Eefje van Stiphout, Saskia Happé en Marijke Verheijen. Sparta’25 won met 4-1. Doordat SDDL in haar eerste wedstrijd verrassend gelijkspeelde tegen Festilent had Sparta’25 in haar tweede duel tegen datzelfde SDDL genoeg aan een gelijkspel. En zo geschiedde. Sparta’25-SDDL eindigde in een 0-0 stand en daarmee mocht Sparta’25 Veterinnen zich de eerste kampioen noemen bij de senioren van Sparta’25.

Het was overigens naast het kampioenschap dus ook het eerste puntverlies wat de ploeg leed. Later op de avond zou het zelfs nog meer puntverlies lijden. Na een 3-0 overwinning op ASV’33 werd er namelijk met 0-1 verloren van Festilent. Bijna een maand geleden wist Sparta’25 nog met 6-0 te winnen van deze ploeg. Coach Danny Verlijsdonk kon het verlies van haar team dat gisteravond bestond uit Carmen van Veggel, Anita van der Horst, Helga Hendriks Fledderus, Sanne Cuppen Bruines, Femke Wilms en Karin Haverkort wel verklaren. Danny:”We hadden gisteravond jammer genoeg helemaal geen wissels en de fut was er gewoon een beetje uit”.

 

0Shares