Afscheidswedstrijd Gijs Kappen (Berghem Sport)

Vrijdagavond werd er een afscheidswedstrijd gespeeld voor Gijs Kappen. Hij nam afscheid van Berghem Sport 1 na 14 jaar trouwe dienst. De wedstrijd ging tussen een team van spelers die Gijs zelf heeft samengesteld en de huidige selectie van Berghem Sport.

Het ging gelijk op maar het team van Gijs was toch iets sterker en maakte 3 doelpunten. Dankzij de scheids wist het selectieteam nog een keer te scoren en werd het 3-1. Gijs kreeg een publiekswissel en iedereen klapte voor de laatste keer voor deze geweldige speler. In de kantine was het druk en gezellig. Het bestuur bedankte Gijs voor alle jaren middels een bedankwoordje en een heuse beker!

Ook de club van 100 Berghem Sport 1 zette Gijs Kappen in het zonnetje. Hij kreeg door commissieleden Maarten Huibers, Patrick van de Coolwijk en Harold Mazen een bijzonder bierpakketje en 2 mooie medailles. Hiermee is hij de jongste lid van club van 100! Dat vond Gijs geweldig en droeg met trots de medailles.

Het was bar en boos tijdens de wedstrijd en het regende hard. Foto’s maken was lastig, maar de huisfotografen hebben toch was foto’s gekiekt. Voor de wedstrijd was er namelijk ook een gezellig samen zijn met een hapje en drankje.

Gijs Kappen is nu de jongste lid van de club van 100. Heb jij ook meer dan 100 wedstrijden gespeeld in Berghem Sport 1, wordt dan lid!!!

Bron: Berghem Sport