Op zoek naar info!!!

www.peterbussers.nl is een website die zich komend seizoen gaat richten op de 3e Klasse D Zuid II. Komende week zullen de selecties van de verenigingen worden aangevuld en dan is de website eigenlijk helemaal startklaar. Wat is het doel? Wat wil ik bereiken? Het is de bedoeling dat men hier de wedstrijden in de 3e Klasse D live kan gaan volgen. Verder wil ik met verslagen en foto’s komen welke afkomstig zijn van de verenigingen uit de 3e Klasse D. 

Maar dit is nog niet alles. Ik wil de site vullen met boordevol statistieken maar dan heb ik wel jullie hulp nodig. Samen kunnen we komen tot iets heel moois en informatief. Wat wil ik graag weten? Dat is het volgende; ik ben op zoek naar iemand die mij elke zondag het volgende kan aanleveren:

  • Opstellingen
  • Wissels (wie voor wie en in welke minuut)
  • Doelpuntenmakers
  • Assists
  • Kaarten
  • evt Verslagen

Voel jij je aangesproken om samen met mij een groot succes te maken van deze website! Laat het me dan weten; p.bussers@chello.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *