Bezoekersaantallen:
  • 119360Totaal aantal bezoekers:
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Ploegen 2F oefenen en winnen

Afgelopen dinsdag kwamen drie ploegen uit de 2e Klasse F voor het eerst dit seizoen in actie in een oefenduel.

De Valk, dat onder leiding staat van oud-coach van Sparta’25 Harjan de Wit, nam het op tegen vierdeklasser Acht. Na een ruststand van 3-0 wist De Valk uiteindelijk met 4-0 te winnen. Grote man aan De Valk-zijde was Luc Nouwen met twee doelpunten en een assist.

Mierlo Hout, dat onder leiding staat van oud-Spartaan Raymond Koenraadt, maakte in haar eerste oefenduel al direct indruk. De nummer vijf van de 2e Klasse F vorig seizoen was met maar liefst 0-7 te sterk voor eveneens tweedeklasser Heeswijk. De laatste keer dat beiden ploegen elkaar tegen kwamen in competitieverband was in het seizoen 2015-2016, het jaar waarin Sparta’25 degradeerde uit de 2e Klasse. Heeswijk was toen op eigen veld met 1-0 te sterk voor Mierlo Hout en speelde in ’t Hout 0-0.

De laatste ploeg die afgelopen dinsdag in actie kwam was RKVVO. RKVVO dat vorig seizoen zevende werd in de 2e Klasse F maar door een gewonnen periode de nacompetitie in mocht en daarin in de finale verloor van Wilhelmina’08 (3-1), nam het op tegen derdeklasser Schijndel/De Wit. RKVVO wist het eerste oefenduel met de kleinste cijfers te winnen (1-0).

Ook Sparta’25 zal in de voorbereiding spelen tegen Schijndel/De Wit. Het duel tussen beide ploegen staat gepland voor dinsdag 27 augustus.

0Shares