Bezoekersaantallen:
  • 119360Totaal aantal bezoekers:
  • 3Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Sparta’25 zet eersteklasser SSS’18 te kijk in haar eerste oefenwedstrijd

Een jong Sparta’25 heeft vanavond een uitstekend resultaat neergezet in haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

Sparta’25 was na een ruststand van 0-2 met maar liefst 0-5 te sterk voor de kersverse eersteklasser SSS’18 uit Overloon. En hier mocht de eersteklasser nog gelukkig mee zijn. Een jong Sparta’25 met o.a. Stan Gilsing, Tijn van de Berg en Thomas Megens speelde een goede wedstrijd, gaf weinig weg en kreeg zelf voldoende kansen.

Voor Sparta’25 scoorde Daan van Heijnsbergen tweemaal, was ook Rene Brouwers tweemaal succesvol en kreeg Sparta’25 eenmaal de hulp van de thuisploeg waar het over twee weken opnieuw zal tegen spelen maar dan voor de beker.

Coach Patrick Methorst was logischerwijs ook een tevreden man. Patrick:”Het was een zwak SSS’18, maar hier kunnen we wel mee vooruit!”

Selectie Sparta’25: Kamiel Pennings, Bram Werdens, Tijn van de Berg. Stan Gilsing, Thomas Megens, Tes van de Wijdeven, Joost Ankesmit, Philippe Cleutjens, Robbert van Lankveld, Ron Brouwers, Bob Klaassen, Rick van Heijnsbergen, Daan van Heijnsbergen, Michiel Koot, Rene Brouwers, Stan van de Ven, Jeremy Raaijmakers

Voor meer wedstrijdfoto’s welke natuurlijk zijn genomen door Jos Pennings; klik hier

Vier ploegen uit 2F ook in actie

Niet alleen Sparta’25 kwam vanavond in actie. Zo wist Braakhuizen van trainer Jeoen van de Schoot haar eerste oefenwedstrijd eveneens winnend af te sluiten. Braakhuizen was met 1-3 te sterk voor Hapert, een ploeg waar Sparta’25 in mei nog met 0-2 van wist te winnen.

Naast Braakhuizen kwamen ook Valkenswaard, Oirschot Vooruit en Rood Wit Veldhoven nog in actie. Valkenswaard, vorig seizoen dus tweede achter Sparta’25, verloor op eigen veld met 1-2 van klassengenoot Oirschot Vooruit. Rood Wit Veldhoven ging ook op eigen veld onderuit maar dan tegen een combinatie van 1 en 2 van RKSV Nuenen. Rood Wit verloor met 0-1.

0Shares