• 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Jeremy Raaijmakers:”Een terecht gelijkspel”

Sparta’25 is ook na speelronde drie nog ongeslagen. Het team van coach Patrick Methorst heeft op de valreep een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Someren. Een benutte strafschop van Rene Brouwers in blessuretijd leverde de 2-2 op.

Het eerste doelpunt van Sparta’25, de 0-1, werd gescoord door Jeremy Raaijmakers die wel kon leven met een gelijkspel. Jeremy:”Ik kijk terug op een goede eerste helft waarin we wilden voetballen en waar af en toe de lange bal werd gehanteerd. We wisten ook goed druk te zetten waar ook onze eerste goal uit voort kwam. Er werd hard gewerkt en voor elkaar gewerkt.

In de tweede helft verdween het voetbal een beetje en gingen we veel de lange bal spelen en dan krijg je een zeer ongelukkige 1-1 tegen en kort daarna de controversiële 2-1. Verder was er nog een goal van ons welke werd afgekeurd maar wisten we in de laatste minuut door goed doorzetten toch nog op 2-2 te komen door een strafschop.

In mijn ogen is een gelijkspel ook wel terecht. Beide partijen weinig kansen gecreëerd”