• 0Bezoekers op dit moment online:

Superelf

Beleef het voetbal op een andere manier

Michiel Koot:”Wij hebben terecht gewonnen”

Sparta’25 heeft zich gerevancheerd van de nederlaag vorige week thuis tegen Oirschot Vooruit. In een hele open wedstrijd met veel doelkansen stond Sparta’25 bij rust al op een 1-4 voorsprong. In de tweede helft vielen er opnieuw vijf doelpunten, deze keer twee voor het thuisspelende Hilvaria en drie voor het team van Sparta’25 waardoor de einduitslag dus op 3-7 kwam. Een terechte overwinning ook vond Michiel Koot die tweemaal trefzeker was tegen het team uit Hilvarenbeek.

Michiel:”Het was een hele open wedstrijd waarbij beide teams kansen kregen. Hilvaria begon sterk maar na een tijdje namen wij het heft in handen. Begonnen wij beter te voetballen en liepen we uit naar 3-0. Onnodig krijgen we dan die 3-1 tegen en door een fout van de keeper maken wij nog 4-1 voor rust. Tweede helft speelden wij iets compacter maar gaven wij hun weer hoop door wat concentratieverlies. Uiteindelijk lopen we uit tot 3-7 en hebben we gewoon terecht gewonnen.”

Door de overwinning is Sparta’25 nu vierde en is het na Mierlo Hout de meest productieve ploeg in de 2e Klasse F. Koploper RKVVO verloor ruim van EFC waardoor de verschillen klein zijn in de top en Sparta’25 ook nog kanshebber is in de 1e periode. Volgende week komt één van de concurrenten op bezoek namelijk EFC. Het team uit Eersel begon met een gelijkspel bij Marvilde maar wist daarna driemaal te winnen.